Červar: Isprobali smo Cindrića, a sutra nas očekuje sasvim drugačija utakmica

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.01.19. | 20:19

Červar se okrenuo sutrašnjem protivniku.

Hrvatska rukometna reprezentacija apsolvirala je svoju četvrtu prepreku na Svjetskom prvenstvu, s 32:20 svladala je Bahrein u Münchenu i iščekuje sutrašnji dvoboj protiv Španjolske za prvo mjesto u skupini i četiri boda u drugoj fazi natjecanja.

> Hrvatska pregazila Bahrein, zabio čak i Stevanović

U prvom dijelu jako smo dobro stajali na igralištu, u drugom smo malo popustili, a to je rezultiralo ponekim greškama. Ovo je još jedan primjer da u svakoj utakmici moraš dati sve od sebe, neovisno o tome protiv koga igraš“.

Červar je odmorio neke igrače, niti minutu nisu dobili Domagoj Duvnjak i Marin Šego, dok se na teren vratio Luka Cindrić, odigravši 15 minuta.

„Isprobali smo Cindrića i vidjeli da može. Sutra ćemo biti kompletni. Očekuje nas sasvim drugačija utakmica, igramo protiv prvaka Europe. Bitno je da svaki igra da 100 posto, ma čak i više od svojih mogućnosti. Bit će teško, ali moramo dati sve od sebe, igrati odličnu obranu. Moramo se boriti“, rekao je Červar i još jednom naglasio koliko hrvatskoj reprezentaciji znači pozitivna energija s tribina i glasno navijanje hrvatskih navijača.

Dvoboj protiv Španjolske igra se sutra u 20:30, a Španjolci danas još moraju odigrati utakmicu protiv Makedonije.

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Svjetsko prvenstvo u rukometuhrvatska rukometna reprezentacijaLino Červar

Ostale Vijesti