REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Branio na Euru, otpao zbog ozljede za kvalifikacije, a sada potpisao za klub iz Lige prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.03.24. | 12:00

U sljedećoj sezoni tvorit će vrlo snažan tandem na svojoj poziciji

Iskusni hrvatski rukometni reprezentativac dogovorio je transfer koji stupa na snagu nadolazećeg ljeta. Vratar Filip Ivić potpisao je za aktualnog prvaka Sjeverne Makedonije - Eurofarm Pelister.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bit će to prvi puta u Ivićevoj karijeri da nastupa za neki makedonski klub, a priključit će ga bogatom popisu uglednih klubova u svojem rukometnom životopisu.

Ivić je rođen u Zagrebu, gdje je i igrao do 2016. godine u dresu istoimenog i jedinog prvaka u povijesti Hrvatske, nakon čega je tri godine proveo u Kielceu. Uslijedili su Gummersbach, Celje, ponovno Zagreb, dok je od 2022. godine član francuskog Chamberyja.

U sljedećoj sezoni tvorit će respektabilan i prilično zvučan vratarski tandem u Eurofarmu s Nikolom Mitrevskim, prvim vratarom reprezentacije Sjeverne Makedonije.

Ivić je branio i za Hrvatsku na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj, gdje je bio treći vratar nakon Dominika Kuzmanovića i Mateja Mandića. Bio je na popisu Dagura Sigurdssona i za olimpijske kvalifikacije, no morao je otkazati dolazak zbog ozljede oka. Zamijenio ga je iskusni Kristian Pilipović.

Za kraj spomenimo i da je Eurofarm Pelister ove sezone igrao u Ligi prvaka, ali nisu se proslavili. Bili su u istoj skupini kao i Zagreb, a u 14 nastupa upisali su jednako toliko poraza. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Filip Ivićhrvatska rukometna reprezentacijaEurofarm PelisterEHF Liga prvaka

Ostale Vijesti