Nevjerojatan poraz PPD Zagreba u polufinalu Seha lige

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 04.09.20. | 22:17

Odigrana su polufinala Seha lige.

U Zadru se ovog vikenda održava Final Four rukometne SEHA lige. Nakon današnjih polufinala, poznato je da će u finalu igrati Vardari Veszprem.

Rukometaši Zagreba imali su dobivenu utakmicu protiv Vardara. PPD je već nakon prvog poluvremena imao tri pogotka prednosti. Bilo je 16:13, a u istom se tonu nastavilo i u nastavku. Zagreb je sjajnom igrom u 50. minuti imao golemih 24:18, no tada su upali u krizu. Trener Vardara Stevče Aluševski odlučuje se na 7 na 6 igru i vrlo brzo, potpomugnuti jednim isključenjem Zagreba, rade seriju 5:0 i u posljednjih pet minuta se ušlo sa 24:23.

No, tada dvije minute zarađuje Ante Gadža, dojučerašnji igrač Zagreba. Mandić zabija sedmerac za +2, Lovro Jotić ponovno vraća na minimalan zaostatak. Potom Ristovski brani zicer Matanoviću, ali Dissinger s druge strane promašuje čist šut sa devet metara. U pasivnom napadu Zagreba, Matej Hrstić iz jako teške pozicije probija Ristovskog i u zadnju se minutu ušlo sa +2. Čupić brzo vraća na samo gol zaostatka, Zagreb je previše čuvao rezultat i tri sekunde prije kraja Lovro Jotić zabija za 26:26.

Otišlo se u izvođenje sedmeraca. U pet serija, promašili su Vlado Matanović i Filip Vistorop, dok su svi izvođači Vardara bili precizni. 

Vardar će u finalu igrati protiv Veszprema koji je u prvom polufinalu slavio protiv Meškova iz Bresta sa 28:24.

(foto: Marko Lukunić/Pixsell)


Tagovi

VardarPPD ZagrebSEHA liga

Ostale Vijesti