EXPA/ Johann Groder/EXPA
EXPA/ Johann Groder/EXPA

VIDEO Novi uspjeh sjajne Zrinke: Ljutić sedma u veleslalomu!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.01.24. | 14:52

U redoslijedu veleslalomašica vodeća Gut-Behrami sada ima 585 bodova, druga je Brignone sa 500, dok je treća Hector sa 452. Ljutić je osma veleslalomašica svijeta sa 213 bodova

Švicarka Lara Gut-Behrami pobjednica je veleslaloma skijašica u Kronplatzu, dok je hrvatska predstavnica Zrinka Ljutić zauzela sedmo mjesto sa 1.93 sekundi zaostatka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iskusna, 32-godišnja Gut-Behrami potvrdila je odličnu formu i do treće ovosezonske veleslalomske pobjede stigla sa 1.09 sekundi prednosti ispred Novozelanđanke Alice Robinson i Šveđanke Sare Hector koje su podjelile drugo mjesto.

Ljutić, koja je nakon prve vožnje bila 12., u drugoj je vožnji bitno popravila plasman bolje odvezavši završni dio staze. Video pogledajte OVDJE.

Službene rezultate pogledajte OVDJE.

Za Gut-Behrami ovo je 42. pobjeda u Svjetskom kupu u karijeri, a stigla je samo dva dana nakon trijumfa u superveleslalomu u Cortini d'Ampezzo, a s tim se uspjesima u ukupnom redoslijedu približila vodećoj Amerikanki Mikaeli Shiffrin, koje nije bilo u Kronplatzu zbog ozljede lijeve noge zadobivene prije četiri dana, na samo 95 bodova. Shiffrin je i dalje na vrhu sa 1209 bodova, Gut-Behrami sada ima 1114, dok je treća Talijanka Federica Brignone sa 878. 

U redoslijedu veleslalomašica vodeća Gut-Behrami sada ima 585 bodova, druga je Brignone sa 500, dok je treća Hector sa 452. Ljutić je osma veleslalomašica svijeta sa 213 bodova.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Zrinka LjutićVeleslalom

Ostale Vijesti