Photo: Ivo Čagalj/PIXSELL
Photo: Ivo Čagalj/PIXSELL

Torcida nakon drame slavila protiv Futsal Dinama, poznat prvi polufinalni par

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.03.24. | 22:58

Dubrovčani i Omišani riješili četvrtfinale u dvije utakmice

Olmissum je postao prvi polufinalisti doigravanja za prvaka 1. HMNL, Square drugi, a Futsal Dinamo i Torcida morat će igrati i 3. utakmicu, takozvanu majstoricu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što su u subotu slavili s čak 6-1 u Domu sportova, Futsal Dinamo je u četvrtak navečer na Gripama poražen, bolja je bila MNK Torcida 3-2 nakon produžetka. Aktualnog prvaka je u vodstvo doveo Mateo Mužar u 13. minuti, a za domaćina su u drugom poluvremenu zabili Antonio Repić u 30. i Antonio Kovačević u 31. minuti. Na 2-2 je u 38. izjednačio Kristijan Postružin, a taj je rezultat ostao sve do kraja produžetaka kada je u posljednjoj minuti, nakon što su gosti izvukli vratara, Toni Legčević zabio za veliko slavlje domaćina koji će u Zagrebu u 3. utakmici 2. travnja (19.00) pokušati izboriti polufinale.

Nakon velike pobjede splitski klub oglasio se na društvenim mrežama.

“Bijeli, vaš je red!” - poručili su 'torcidaši'.

Olmissum je, nakon 3-1 u prvoj utakmici, ovaj put slavio protiv MNK Novo vrijeme 2-0. Omišane je u vodstvo doveo Josip Juretić već u 3. minuti, a na 2-0 je povisio Jakov Hrstić u 32. minuti. Olmissum je tako postao prvi sudionik polufinala doigravanja za prvaka.

Square je, pak, nakon 5-1 doma, slavio 3-1 u Osijeku, koji je poveo pogotkom Pandurevića (3.), a u 16. je autogol za 1-1 postigao Mijić. U drugom poluvremenu je veća kvaliteta gostiju došla do izražaja pred kraj utakmice, odlučio je dvama pogocima Kuraja (34., 36.).

Svoju 2. utakmicu u četvrtfinalnoj seriji Futsal Pula i Crnica igraju u petak navečer. U prvoj utakmici, Futsal Pula je uvjerljivo slavila 4-0, a pobjednik te serije će u polufinalu će igrati protiv Futsal Dinama ili MNK Torcide. U drugom polufinalu se sastaju Square i Olmissum, prvi dvoboj je na rasporedu 20. travnja.(G)



Tagovi

Futsal1. HMNLPrva HMNLFutsal DinamoMNK Futsal DinamoMNK TorcidaMNK SquareMNK OsijekMNK OlmissumNovo Vrijeme ApfelCrnica ŠibenikFutsal Pula

Ostale Vijesti