USA TODAY Sports
USA TODAY Sports

The Reem stradao od 'Ivana Drage', bivši prvak nokautiran na način koji neodoljivo podsjeća na borbu Masvidala i Askrena

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.02.21. | 11:51

Je li vrijeme da ostavi rukavice u ringu?

UFC Fight night 184 nije razočarao!

Ljubitelji slobodne borbe mogli su uživati u nekoliko izvrsnih priredbi u kojima je ona glavna bila između Alexandera Volkova i legendardnog Nizozemca Alistaira Overeema. 'Ivan Drago', kako su mediji prozvali visokog Rusa, pobijedio je Overeema u drugoj rundi borbe tehničkim nokautom.

Valja istaknuti kako je težakim nokautom poražen bivši prvak u lakoj kategoriji, Frenkie Edgar. 'Pješčani čovjek' Cory Sandhagen porazio je jednog od miljenika svake publike i borca kojeg je uvijek užitak gledati, a sve to dogodilo se na način kakav nas je podsjetio na najbrži nokaut u povijesti UFC-a kad je Ben Askren nakon svega pet sekundi nepomično ostao ležati na tlu nakon što ga je direktno, bez ikakvog otpora i još u punoj brzini, koljenom u glavu udario Jorge Gamebred Masvidal.

Bio je to strašan nokaut kojeg svi oni slabijeg srca ne bi trebali pogledati, a odmah nakon što je njegov protivnik pao na pod, 'Pješčani čovjek' krenuo je pokazivati kako je zaslužio borbu za pojas.

Dodajemo još za kraj kako je istinska legenda ovog sporta i samog UFC-a, Clay Guida, svladao Michaela Johnsona jednoglasnom odlukom sudaca.

Rezultate svih borbi pogledajte u nastavku teksta:




Tagovi

UFCUFC Fight NightAlistair OvereemOleksandr VolkovDana White

Ostale Vijesti