Robert Deutsch-USA TODAY Sports
Robert Deutsch-USA TODAY Sports

Serena Williams oduševila navijače: "Nisam se umirovila"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.10.22. | 16:50

"Nisam se umirovila", rekla je Williams prošli tjedan u Kaliforniji. Williams je rekla da su šanse da se vrati sportu "vrlo visoke", našalivši se da možete otići do njezine kuće i vidjeti da "ima teren"

Serena Williams kaže da se "nije povukla" iz tenisa i da će se vjerojatno vratiti sportu u budućnosti, iako je naznačila da će završiti svoju veliku karijeru na terenu ovog ljeta nakon poraza od Zagrepčanke Ajle Tomljanović na meču US Opena kako bi se usredotočila na sebe obitelj.

"Nisam se umirovila", rekla je Williams prošli tjedan u Kaliforniji. Williams je rekla da su šanse da se vrati sportu "vrlo visoke", našalivši se da možete otići do njezine kuće i vidjeti da "ima teren".

Iako zvijezda nije službeno najavila odlazak u mirovinu, njezini komentari naširoko su protumačeni i objavljeni kao oproštaj, a Williams je dobila počast koja priliči odlasku u mirovinu sportašice koja se smatra najboljom na svijetu.

Williams bi bila daleko od toga da bude jedina koja se vratila nakon prvotnog promišljanja o mirovini ili čak službenog ulaska u mirovinu. Podsjetimo, ove godine NFL zvijezda Tom Brady promijenio je svoje planirano umirovljenje i najavio da će se vratiti natjecati u 23. sezoni. Drugi sportaši također su se vratili u zvijezde, uključujući košarkašku legendu Michaela Jordana, koji je izašao iz mirovine i osvojio još tri NBA naslova nakon povratka, i plivača Michaela Phelpsa, koji se nije umirovio i osvojio pet zlatnih medalja na Olimpijskim igrama 2016. godine.

Williams je rekla da "nije ni razmišljala" o mirovini kada je osnivala svoju tvrtku i jednostavno je "odmah uskočila" u nju. "Još uvijek nisam stvarno razmišljala o tome," dodala je.

"Otišla sam na teren neki dan i po prvi put u životu shvatila da ne treniram za natjecanje i to je bilo vrlo čudno .. Bio je to kao prvi dan ostatka mog života i uživam u njemu, ali još uvijek pokušavam pronaći tu ravnotežu.”

(eg)


Tagovi

Serena Williams

Ostale Vijesti