REUTERS/Lisi Niesner
REUTERS/Lisi Niesner

Rezultat karijere za Zrinku Ljutić, utrku obilježio težak pad Vlhove, Hector ostavila Shiffrin 1.52 sekundi iza sebe

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 20.01.24. | 14:05

Uzbudljivo je bilo ove subote u Jasni

Zrinka Ljutić je osvojila četvrto mjesto u veleslalom u slovačkoj Jasni i tako ostvarila najbolji rezultat karijere. Hrvatska skijašica se dobro snašla u utrci koju je obilježio težak pad Petre Vlhove u prvoj vožnji.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U drugu vožnju je ušlo dosta skijašica s visokim brojevima i neke od njih su ostvarile rezultat karijere, a to je napravila i Ljutić koja je odolila izazovima i dobro odvozila drugu vožnju te u tom trenutku preuzela vodstvo. No, prve tri skijašice iz prve vožnje imale su preveliku prednost da bi uspjela doći do postolja.

Bio je ovo dan Sare Hector koja je briljirala prvo u prvoj, a onda i u drugoj vožnji. Koliko je oduševila svojom vožnjom najbolje je objasnio Bruno Kovačević na HRT-u koji je istaknuo kako je “prava umjetnost ostaviti Shiffrin sekundu i pol iza sebe”. Amerikanka je danas bila isto sjajna, ali morat će još malo pričekati na svoju 95. pobjedu u karijeri.

Zanimljivo, Ljutić, iako je završila sjajna četvrta, je na kraju za vodećom Hector zaostala nestvarnih 4.33 sekundi. Treće mjesto na kraju je pripalo Australki Alice Robinson (+2,71).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mikaela ShiffrinZrinka LjutićSkijanjesvjetski kup u skijanjuFIS

Ostale Vijesti