James Guillory-USA TODAY Sports
James Guillory-USA TODAY Sports

Rangersi na korak do finala Dallas izjenačio

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.05.24. | 12:28

U tijeku su konferencijska polufinala u NHL-u.

New York Rangers su poveli 3-0 protiv Carolina Hurricanesa u seriji u polufinalu Istočne konferencije NHL-a, dok su Dallas Stars u polufinalu Zapadne konferencije izjednačili na 1-1 svladavši Colorado Avalanche. 

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Rangersi su na korak od plasmana u konferencijsko finale nakon što su sinoć u gostima u trećoj utakmici poslije produžetka sa 3-2 pobijedili Carolina Hurricanese.

Artemi Panarin zabio je u 1:43 produžetka za pobjedu New York Rangersa.Prva dva gola za New York zabili su Chris Kreider i Alexis Lafreniere. Vratar Rangersa Igor Shesterkin je zaustavio 45 od 47 udaraca prema svojim vratima. Golove za Carolinu zabili su Andrei Svechnikov i Jake Guentzel. Pyotr Kochetkov upisao je 22 obrana.

Rangersi mogu eliminirati Hurricanese pobjedom u četvrtoj serije utakmici u Raleighu u subotu. New York ima savršenih 7-0 u postsezoni, nakon što je pomeo Washington Capitalse u prvom kolu.

Miro Heiskanen je zabio dva gola, a Roope Hintz jednom za pobjedu domaćina Dallasa 5-3 nad Coloradom. Tyler Seguin i Esa Lindell također su zabili za Starse, koji su kroz dvije trećine držali vodstvo od 4-0. Vratar Jake Oettinger obranio je 28 udaraca prema vratima Starsa. 

Polufinalna serija Zapadne konferencije se igra u subotu u Denveru.

Strijelci za Avalanche su bili Joel Kiviranta, Brandon Duhaime i Valeri Nichushkin, a golman Alexandar Georgiev zaustavio je 26 udaraca.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NHLHokej na leduHokej

Ostale Vijesti