Action images
Action images

Poznat datum povratka Conora McGregora u oktagon, Poirier potpisao

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 10.11.20. | 21:05

Službena potvrda očekuje se u narednih nekoliko dana, iako je Conor usmeno sve dogovorio s Danom Whiteom.

Kako javlja najbolje obavješteni novinar i UFC insajder Ariel Helwani, poznat je datum kad bi se Conor McGregor ponovno trebao naći u UFC-ovom oktagonu.

Prema njegovim saznanjima, a one su gotovo uvijek 'sigurna stvar', fantastični Irac borit će se protiv Dustina Poiriera 23. siječnja 2021. godine.

Spomenuti borci trebali bi biti zvijezde večeri i naslovna borba UFC-ove priredbe 257, a iako mnogi mediji javljaju kako je borba službeno potvrđena, to (zasad) nije slučaj budući da Conor još nije potpisao borbu protiv Dustina Poiriera kojeg je 2014. godine svladao na UFC-ovoj priredbi 178 tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Poirier je bivši izazivač, privremeni (interim) prvak, a u karijeri ima omjer od 26 pobjeda i šest poraza.

S druge strane, Conor McGregor je najveća zvijezda slobodne borbe te je jedan od onih boraca za čije se borbe zna da će uvijek biti najgledanije. Njegov trenutni omjer je 19-4, a obojici boraca posljednji poraz nanio je Khabib Nurmagumedov.

Dodajemo za kraj kako je McGregor svim silama htio dogovoriti borbu u ovoj godini, ali ESPN i UFC nisu to prihvatili pa ćemo tako povratak fantastičnog u oktagon vidjeti tek sredinom siječnja sljedeće godine.



Tagovi

Conor McGregorDustin PoirierUFCDana White

Ostale Vijesti