Playbox i CB Melis Ožujsko osvojili Dugave, poznati svi putnici na Šalatu

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 02.09.19. | 10:02

A sad završnica na Šalati...

Jučer je u Dugavama odigrana završnica seniora i veterana pa krenimo sa seniorima…

U prvoj utakmici polufinala gledali smo “klupsko-turnirski” derbi u kojem igraju pretežito igrači Futsal Dinama. Suprotno tradiciji, mladi iz Playboxa svladali su Cvjetno Polikliniku Milojević s 1:0 pogotkom dojučerašnjeg igrača Dinama Matije Rajha i izborili svoje treće ovosezonsko finale na Trofeju Dinamo.

U drugom polufinalu Meteora Futsal Pimont rutinski se obračunala s administratorima najsimpatičnijom momčadi natjecanja Cvjetno Pinkdroidsima i 3:0 pobjedom izborila drugo finale ovogodišnjeg natjecanja (drugo za Meteoru, prvo za Pimont koji se fuzirao s ekipom koja je nositelj bodova).

U raspucavanju penala za 3. mjesto Cvjetno Poliklinika Milojević svladala je “mlađeg brata” Cvjetno Pinkdroidse s 4:3.

U finalu smo gledali čvrstu, borbenu i šahovsku utakmicu između Playboxa i Meteore-Pimonta, nakon 30 minuta pogodaka nije bilo te je o naslovu odlučivalo raspucavanje penala koji su došli do šeste serije, kada je najbolji igrač Pimonta Dario Šestić pogodio gredu, a Ivan Šulentić Playboxu pobjedu.

Najboljim igračem turnira proglašen je Kristian Čekol iz Playboxa, najbolji golman je Pavao Ježić iz Meteore Pimonta, a najbolji strijelac Jure Jakovljević iz Cvjetno Poliklinike Milojević s pet pogodaka.

Veterani su završni dio turnira krenuli s četvrtfinalnim utakmicama u kojima su prolaz u polufinale izborili HR Tuning koji je s 2:1 svladao lokalnu ekipu Turbina.hr, NK Trnje je nakon 3:3 i boljeg raspucavanja penala bilo bolje od Arena Casina, Čarobna Frula se relativno lagano obračunala sa Svetim Petrom (3:0), a prvoplasirana momčad u ukupnom poretku CB Melis Ožujsko Azzuro bez borbe je svladala NC Šalatu jer su ponajveći favoriti turnira bili spriječeni sudjelovati zbog natjecanja u Sloveniji.

U prvom polufinalu HR Tuning je dvama pogocima Mire Fabijana, po jednim u svakom poluvremenu, svladala NK Trnje i drugu godinu u nizu izborila finale Dugava, a CB Melis je s identičnim rezultatom svladala Čarobnu Frulu. Pogotke su zabili Robert Hertl i Hrvoje Petriško.

Treće mjesto osvojila je ekipa Čarobna Frula boljim raspucavanjem penala protiv Trnja, a u finalu se činilo da ćemo gledati još jednu “nulu” i penale, ali se nakon tvrde i neizvjesne utakmice ukazao Hertl koji je pogotkom u posljednjoj minuti, na asistenciju Igora Mostarlića, Melisu donio drugi naslov na ovogodišnjem natjecanju i prvo mjesto pred Šalatu.

Najboljim igračem turnira proglašen je Hrvoje Petriško iz pobjedničke ekipe, najbolji golman Hrvoje Smiljanić iz HR Tuninga iz kojega dolazi i najbolji strijelac je Miro Fabijan sa šest pogodaka.

I tako smo, malo po malo, stigli do kraja “regularnog” dijela natjecanja, odigrano je svih sedam turnira nakon kojih smo dobili konačnu ljestvicu bodova i popis putnika za Šalatu. Ljestvice možete pronaći u nastavku, a ako ekipa koja je izborila nastup na Šalati (6. i 7.) rujna neće moći nastupiti, zove se prva sljedeća ekipa po broju osvojenih bodova. Podsjetimo, prva i drugoplasirana ekipa iz seniorskog dijela izborila je polufinale, a ekipe rangirane od 3. do 6. mjesta igraju četvrtfinala.

Bodovi Trofej Dinamo 2019

Seniori

1. Playbox Mr. Jack 34 (0+13+0+0+10+0+11)

2. Meteora Futsal Pimont 33 (13+2+4+0+6+0+8)

3. Dječji Nogomet 32 (10+8+8+4+0+0+2)

4. Poliklinika Ribnjak AŠ Klindić 28 (6+10+0+6+4+0+2)

5. Cvjetno Poliklinika Milojević 25 (0+6+0+0+13+0+6)

6. Domorad 23 (0+0+13+10+0+0+0)

7. HNŠK Moslavina 15 (2+0+0+13+0+0+0)

8. Koestlin 14 (0+0+10+4+0+0+0)

9. Peugeot Autoexpert GOMBR 13 (0+0+0+0+0+13+0)

10. Cvjetno Pinkdroids 12 (2+2+2+0+2+0+4)

 


Tagovi

Ostali sportoviFutsalTrofej Dinamo

Ostale Vijesti