MNK Olmissum
MNK Olmissum

Olmissum svladao Ayat, Sekulić igrač odluke!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.10.23. | 22:40

Već sutra ih očekuje ogled protiv ukrajinskog Hita

Olmissum, hrvatski doprvak u futsalu, ostvario je pobjedu u prvom kolu skupine 1 Glavne runde Lige prvaka, na domaćem terenu u Omišu svladao je kazahstanski Ayat 3-2.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Vrlo važnu pobjedu ostvarili su Omišani koja ih je približila prolasku među 16 najboljih u Ligi prvaka. Naime, iz ove skupine dalje prolaze tri najbolje momčadi, premda Olmissumu slijede novi veliki izazovi i utakmice protiv jakih suparnika, lisabonskog Sportinga i kijevskog Hita. Te su dvije momčadi u drugom susretu prvog kola odigrali 2-2.

Jeremy Bukovec doveo je Olmissum u vodstvo krajem prvog dijela, a Kazahstanci su izjednačili golom Luana Marcela u 25. minuti. Potom je u 28. i 29. minuti dva gola dao Antonio Sekulić i kasnije se pokazalo postao igrač odluke.

Do kraja je Ayat uspio tek smanjiti na 2-3 pogotkom Lucasa Iana četiri minute prije kraja, ali je hrvatski predstavnik u završnici izdržao suparničke nalete i time upisao vrlo važnu pobjedu.

U četvrtak Olmissum u drugom kolu svoje skupine igra protiv ukrajinskog Hita, a utakmica počinje u 20 sati. Od 16 sati igraju Sporting i Ayat.



Tagovi

MNK OlmissumOlmissumFutsal Liga prvakaAntonio Sekulić

Ostale Vijesti