Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports
Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

NHL doigravanje: Vegas kao prvi izborio konferencijsko polufinale

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.04.23. | 11:26

Vegas, sastav koji je u NHL ligu ušao 2018. godine, do pobjede je na domaćem ledu, u petom susretu, vodio Chandler Stephenson koji je postigao dva pogotka

Hokejaši na ledu Vegasa prvi su konferencijski polufinalisti doigravanja NHL lige nakon što su u petom susretu pobijedili Winnipeg 4-1 i time dobili seriju prvog kruga na Zapadu s 4-1.

Zanimljivo da je u svim drugim serijama prvog kruga trenutačan rezultat 3-2 za jednu od momčadi, a Vegas u polufinalu Zapada čeka pobjednika susreta Edmontona i Los Angelesa. U tom dvoboju trenutačno Edmonton vodi 3-2.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Vegas, sastav koji je u NHL ligu ušao 2018. godine, do pobjede je na domaćem ledu, u petom susretu, vodio Chandler Stephenson koji je postigao dva pogotka. Dobru je utakmicu odradio i Mark Stone koji je postigao jedan, a za dva gola je asistirao. Utakmica je riješena tijekom druge trećine kada je Vegas postigao tri pogotka i time poveo s neuhvatljivih 4-0.

Hokejaši Toronta su u noći s četvrtka na petak imali priliku osigurati drugi krug doigravanja, po prvi puta nakon 2004. godine. Toronto je vodio u seriji protiv Tampa Bayja s 3-1, ali je izgubio domaći susret s 2-4 čime se drama za prolaz dalje nastavlja.

Po pogodak i asistenciju za Tampa Bay su upisali Michael Eyssimont i Anthony Cirelli, a klub s Floride je prošle sezone, također u prvom krugu, baš izbacio Toronto.

S 3-2 u seriji je poveo New Jersey protiv New York Rangersa nakon lake domaće pobjede od 4-0. Igrač utakmice bio je Erik Haula s dva gola i jednom upisano asistencijom. (hina)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Las Vegas Golden KnightsHokejNHL

Ostale Vijesti