Action Images / Jason O'Brien
Action Images / Jason O'Brien

Momčad Svijeta ima novog izbornika, čestitao mu i McEnroe

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 22.05.24. | 13:37

Ove godine Laver Cup će se održati u Berlinu od 20. do 22. rujna

Osvajač osam Grand Slam turnira Andre Agassi bit će kapetan tima Svjet na Laver Cupu sljedeće godine, objavili su organizatori u srijedu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Bivši svjetski broj jedan, koji se povukao iz sporta 2006. i trenirao Novaka Đokovića od 2017. do 2018., svoju ulogu kapetana obnašat će na Laver Cupu 2025. u San Franciscu.

"Uistinu sam počašćen što mi je ponuđeno da prihvatim poziv da postanem svjetski kapetan momčadi na Laver kupu", izjavio je Agassi.

"Natjecateljska razina Laver kupa je izvan ljestvica i lako je vidjeti zašto. Tamo ste s momčadi, svojim vršnjacima, dečkima koje poštujete i svi imaju odgovornost. Za mene će ključ biti razumijevanje i upravljanje potrebama igrača tijekom cijele godine i njihovo stvarno upoznavanje kako bih mogao odabrati tko će igrati koje mečeve kako bi nam osigurao najbolju priliku za pobjedu i osvajanje Laver kupa", kazao je Agassi.

Agassi je zamijenio sunarodnjaka Johna McEnroea, koji je bio kapetan momčadi Svijet od inauguralnog izdanja trodnevnog momčadskog turnira na kojem šest najboljih tenisača iz Europe igra protiv šest najboljih tenisača iz ostatka svijeta.

"Želim čestitati Andreu što je postao sljedeći kapetan momčadi Svijet, znam da je on pravi čovjek za taj posao", rekao je McEnroe.

Ove godine Laver Cup će se održati u Berlinu od 20. do 22. rujna.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina) 



Tagovi

TenisLaver CupJohn McEnroeAndre Agassi

Ostale Vijesti