REUTERS/Cathrin Mueller
REUTERS/Cathrin Mueller

Međedović i Van Assche ušli u polufinale Next Generationa

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 01.12.23. | 08:03

Fils i Međedović su još uvijek u igri za 514.000 američkih dolara, koliko može osvojiti tenisač koji do naslova stigne sa svih pet pobjeda

Srpski tenisač Hamad Međedović i Francuz Luca van Assche popunili su polufinalnu postavu na ATP Next Gen Finalu u Saudijskoj Arabiji, nakon što su u četvrtak ostvarili pobjede u svojim posljednjim mečevima u Crvenoj skupini.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvo je Luca van Assche (ATP - 70.) u trileru svladao Amerikanca Alexa Michelsena (ATP - 97.) s 4-3 (0), 3-4 (4), 3-4 (4), 4-1, 4-3 (6), da bi u zadnjem meču grupne faze Međedović (ATP - 110.) nadigrao Jordanca Abdellaha Shelbayha (ATP - 185.) s 3-4 (6), 4-2, 4-3 (5), 4-2.

Tako je Međedović postao pobjednik Crvene skupine sa sve tri pobjede, dok je Van Assche osvojio drugo mjesto s učinkom 2-1. Shelbayh je treći s jednom pobjedom, dok je Mickelsen poražen u sva tri nastupa.

U Zelenoj skupini je sa sve tri pobjede prvo mjesto osvojio Francuz Arthur Fils (ATP - 36.), a drugi je s učinkom 1-2 bio Švicarac Dominic Stricker (ATP - 94.) koji je prošao dalje zahvaljujući boljem postotku osvojenih setova u odnosu na Talijane Flavija Cobollija i Lucu Nardija.

Tako će se u petak u prvom polufinalu sastati Francuzi Fils i Van Assche (17 sati), a potom će na teren Međedović i Stricker.

Fils i Međedović su još uvijek u igri za 514.000 američkih dolara, koliko može osvojiti tenisač koji do naslova stigne sa svih pet pobjeda.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina)



Tagovi

Next GenerationTenis

Ostale Vijesti