Lakše malo Tysone: Prvo se riješi suspenzije, pa se onda boksaj!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.03.17. | 19:39

Brzo razočaranje za zaljubljenike u boks...

Britanski teškaš Tyson Fury jučer je senzacionalno na svojem Twitter profilu izjavio kako se vraća boksu, nakon što je zaradio suspenziju zbog uzimanja dopinga te su mu oduzeti pojasevi po WBO, IBF i WBO verziji.

>> Neporaženi Kralj ponovno u ringu: Čuvajte moje pojaseve!

Društvene mreže su se zapalile, zaljubljenici u boks s oduševljenjem su dočekali povratak Kralja koji je krajem 2015. srušio velikog Vladimira Klička. I to sve u godini kada se Kličko bori s Anthonyjem Joshuom na već davno rasprodanom Wembleyu, a povratnički meč najavio je i legendarni Manny Pacquiao.

No, Fury se ipak malo zaletio s povratkom kojeg je najavio za 13. svibnja.

„Fury je još uvijek suspendiran. Mora još puno toga riješiti prije nego li mu skinemo suspenziju. Pogotovo s obzirom na to da s  njim i njegovim timom nismo imali kontakta od kada je suspendiran, a takav će biti do daljnjega, dok mu je ne skine Britanska antidopinška agencija“, odgovorilo je BBCofC, nadležno tijelo za britanski boks.

Prema navodima britanskih medija, Fury bi saslušanje mogao imati sljedećeg mjeseca, a propali su mu i pokušaji da dođe do licence irskog boksačkog saveza.

Za zaljubljenike u boks tu nije kraj razočaranja. Jučer je otkazan meč između Pacquiaa i Amira Khana. Povratnički meč Pacquiao bi stoga umjesto u travnju trebao imati u lipnju ili srpnju, protiv još nepoznatog protivnika. 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Vladimir KličkoManny PacquiaoTyson Fury

Ostale Vijesti