screnshoot
screnshoot

Khabib i Gaethje prošli vagu, sve je spremno za sutrašnji okršaj (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 23.10.20. | 10:49

Da vidimo, kakva su vaša predviđanja za ovu fantastičnu borbu koja je pred nama?

Sve je spremno, mnogi će se složiti, za borbu godine u UFC-u!

Khabib Nurmagomedov i njegov protivnik Justin Gaethje jučer su 'prošli vagu', obojica u borbu ulaze s maksimalnih 70 kilograma, a oba borca su do posljednjeg trenutka smanjivali kilažu.

Dagestanac, koji je ujedno i neprikosnoveni vladar ove divizije, Khabib Nurmagomedov, doživio je posebno olakšanje prilikom vaganja, dok ju je Amerikanac zadovoljio ipak nešto lakše. Barem, ako je suditi 'na prvi pogled'.

Khabibu je ovo treća obrana naslova prvaka, a u prethodne dvije borbe svladao je Conora McGregora (gušenje, četvrta runda ) te Dustina Poiriera (gušenje, treća runda).

Pogledajte TEČAJEVE za UFC 254

Ovaj UFC-ov event ima nekoliko fantastičnih borbi, nije samo glavna borba ta koju će ljubitelji borilačkih sportova diljem svijeta.

Sunaslovna borba, ona između bivšeg prvaka Roberta Whittakera i drugog izazivača Jareda Cannoniera također će biti izrazito zanimljiva, prije njih u oktagon ulaze teškaši Alexander Volkov i Walt Harris, a svakako treba naglasiti i borbu iz 'prelimsa' između Stefana Struvea i Tai Tuivasa.

Dana White u nekoliko je navrata isticao, iako on to govori za skoro svaki event kako bi mu digao popularnost i pokušao povećati broj kupljenih PPV-a, da je ovo najbolje što će njegova organizacija napraviti ove godine. 



Tagovi

Khabib NurmagomedovJustin GaethjeUFCUFC Abu Dhabi

Ostale Vijesti