Slavko Midžor/PIXSELL
Slavko Midžor/PIXSELL

Kapetan hrvatskih vaterpolista pozitivan, Savez otkazao HEP kup

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 24.10.20. | 12:28

Ovo je drugi put kako se otkazuje isti turnir.

Vaterpolski kapetan hrvatske reprezentacije i igrač zagrebačke Mladosti Andro Bušlje pozitivan je na koronavirus, objavila je Mladost. Ubrzo nakon oglasio se Hrvatski vaterpolski savez...

„U subotu prijepodne, 24. listopada 2020. Hrvatski vaterpolski savez i službeno je zaprimio pozitivan nalaz testa na Covid-19 jednog od naših muških seniorskih reprezentativaca koji su dan ranije obavili testiranje u Zagrebu. Slijedom toga, iako su testovi svih ostalih igrača i članova stožera bili negativni, bili smo primorani odgoditi održavanje međudržavnog turnira HEP kup planiranog za 26. do 28. listopada u Zagrebu, a na kojem su trebale nastupati reprezentacije Hrvatske, Crne Gore i SAD,“ objavio je savez.

„Sportski gledajući, iznimno nam je žao što u ovom trenutku ne možemo organizirati turnir, ali smo potpuno svjesni kako je zdravlje naših igrača, članova stožera, svih djelatnika uključenih u organizaciju turnira, kao i gostujućih momčadi, te gledatelja, nama apsolutni prioritet. Iskreno se nadamo kako ćemo u skoroj budućnosti uspjeti organizirati ovaj turnir, o čemu ćemo javnost pravodobno izvijestiti,“ izjavio je Renato Živković, glavni tajnik Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Ovo je drugi put kako se otkazuje HEP kup, prvi put trebao se igrati u kolovozu u Šibeniku...


Tagovi

vaterpoloAndro BušljeOstali sportovi

Ostale Vijesti