Action Images
Action Images

Joshua nokautirao Puleva, čeka Usyka ili – Furyja (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.12.20. | 08:33

Tyson Fury odmah se javio videom u kojem prijeti Joshui: ‘’Klošar, ne mogu dočekati da ga nokautiram.”

Noćas je u londonskoj Wembley Areni održan boksački spektakl gdje je u glavnoj borbi večeri Anthony Joshua svladao Kubrata Puleva prekidom u devetoj rundi.

Tisuću privilegiranih gledatelja uživo je moglo uživati u borbi u kojoj je Joshua u prve dvije runde krenuo dosta oprezno, odmjeravanjem i s jasnom novom filozofijom boksa nakon šokantnog poraza od Andyja Ruiza prije godinu i pol dana.

No sredinom treće runde krenuo je povezivati serije, a u četvrtoj je krenuo jako. Nakon jedne eskivaže plasirao je ubitačan polukroše kojim je načeo Bugarina. Uslijedile su serije, poslije je odlično sjeo i aperkat te je Pulev dva puta padao u četvrtoj. Od automatskog nokauta trećim knockdownom spasilo ga je zvono, s obzirom da je nakon drugog izdržao 17 sekundi do kraja runde.

Vratio se, no u devetoj mu nije bilo spasa. Nakon što je eskivirao sve pokušaje protivnika, krenuo je sa serijom desnih aperkata, a druga takva srušila je protivnika. I ovog se puta ustao, no nakon što je borba nastavljena s 15 sekundi do kraja devete runde, Joshua je instantno plasirao stražnji direkt. Od njega se pak Pulev nije uspio oporaviti, sudac je odbrojao do deset i tu je borbi bio kraj.

Snimku odličnog direkta pogledajte OVDJE.

Sada kad je Joshua obranio naslove po IBF, WBA i WBO verziji, postavlja se pitanje koja je sljedeća borba bivšeg olimpijskog prvaka teške kategorije. Hoće li odlični Ukrajinac Oleksandr Usik dobiti, nakon dugogodišnje dominacije u poluteškoj, zasluženu šansu i u kraljevskoj kategoriji, ili je sve spremno za megaspektakl i borbe za neprikosnovenog prvaka teške kategorije protiv vlasnika naslova po WBC verziji, Tysona Furyja?

Na definitivan odgovor ćemo još malo pričekati, no Fury je već počeo ‘’kuhati’’ i preko društvenih mreža odmah nakon noćašnje borbe poručio Joshui:

“Pozdrav svima. Anthony Joshua se upravo us..o uživo na televiziji. Upitan je želi li borbu i krenuo je okolišati i izbjegavati odgovor. Ja želim borbu, i to prvu sljedeću. Nokautirat ću ga unutar tri runde. On je klošar, ne mogu dočekati da ga nokautiram.”

Video Furyjeve poruke pogledajte OVDJE.

Nema sumnje kako je iščekivanje već počelo.


Tagovi

Anthony JoshuaKubrat PulevBoks

Ostale Vijesti