Germania
Germania

IHK Dinamo u novim dresovima Germanije u borbi za srebro na prvenstvu Hrvatske

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.03.24. | 16:00

Germania kontinuirano ulaže u hrvatski sport i ponosno proslavlja uspjehe svakog novog partnera

Za vikend je odigrano još jedno kolo Inline hokej prvenstva Hrvatske, a jedan od sudionika u borbi za medalju je i novi partner Germania Sporta – Inline Hokej klub Dinamo.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U prvoj utakmici dana IHK Dinamo odmjerio je snage s višegodišnjim prvakom Hrvatske – IHK Karlovac. Sportski protivnici IHK Dinama nastupili su u najjačem sastavu i unatoč nadi u iznenađenje IHK Dinamo pretrpio je poraz.

No već u drugoj utakmici gledali smo ljepoticu dana u kojoj su se sučelili IHK Munje i IHK Dinamo. Dinamo je vrlo brzo poveo 1-3, međutim nakon par trenutaka opuštanja rezultat je bio 6-3 za IHK Munje. Ipak, niti Munje nisu dugo zadržale koncentraciju. Kada se pri rezultatu 6-6 očekivao neriješeni ishod, IHK Dinamo je uz glasnu podršku publike 90 sekundi prije kraja izvukao zadnje snage iz igrača i u manje od završne minute postigao dva pogotka čime je ostvaren finalni rezultat utakmice 6-8 za IHK Dinamo.

Posljednjim rezultatima IHK Dinamo nastavlja borbu za srebro na prvenstvu Hrvatske, a podršku na tom putu sada im u sklopu akcije „Novi dresovi za nove prvake“ pruža i Germania Sport.

Germania kontinuirano ulaže u hrvatski sport i ponosno proslavlja uspjehe svakog novog partnera. Podrška će i ubuduće stizati na adresu IHK Dinama kako bi ovaj sport nastavio rasti i jačati u kvaliteti i brojnosti sudionika.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

novi dresoviNovi dresovi za nove prvakegermaniaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski danHokej

Ostale Vijesti