HNS bez milosti: Žestoka kazna za Futsal Dinamo!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.04.16. | 09:57

Nacional nije kažnjen zbog ponašanja svog gazde, odnosno službeno savjetnika kluba Ivice Đole.

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza brzo je donijela odluku o kazni za Futsal Dinamo, zbog incidenata na utakmici protiv Nacionala (0:2), kada su napadnuti gazda hrvatskog prvaka Ivica Đolo i vratar Ivan Pavlić.

Futsal Dinamo morat će platiti 25.000 kuna kazne i odigrati pet utakmica bez gledatelja. Konkretno, 20.000 kuna „odrezano“ je za povike 'Tovarske pi**e' i 'Ubij tovara', a 5.000 kuna i pet utakmica bez gledatelja zbog utrčavanja navijača na teren, fizičkog napada na igrača Nacionala i u konačnici prekida utakmice. Jasno, dvoboj je očekivano registriran rezultatom 3:0 za Nacional.

Rigorozna je ovo kazna za Futsal Dinamo, jer riječ je o klubu s odličnom posjetom na tribinama kojem su prihodi od prodanih ulaznica od iznimnog značaja. Prema ovoj kazni, njih do kraja sezone neće biti, a klupska blagajna još će biti upražnjena za 25.000 kuna.

Dinamovcima pred Disciplinskom komisijom HNS-a nije pomoglo ni što se klub službeno ispričao, te preuzeo odgovornost za nemile događaje. Što se druge strane tiče, Nacional nije kažnjen zbog ponašanja svog gazde, odnosno službeno savjetnika kluba Ivice Đole.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Futsal DinamoBBBMNK NacionalFutsalOstali sportovi

Ostale Vijesti