Europa upoznaje mladog Zagrebaša: VIDEO Pavlovićeve simultanke hit službene Lige prvaka!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 12.11.15. | 21:01

Video Pavlovićeve simultanke u uvodnoj fazi utakmice protiv Flensburga postao viralni hit...

Jučerašnje gostovanje PPD Zagreba kod Flensburga u Ligi prvaka ostat će, nažalost, ponajprije zapamćeno po teškoj ozljedi Luke Stepančića, kojem su pukli prednji križni ligamenti koljena zbog čega će propustiti Euro i ostatak sezone.

Međutim, „al pari“ utakmica s moćnim i bogatim njemačkim bundesligašem, te na koncu minimalan poraz, pokazali su kako je onaj krizni period, u kojem su se dogodili kiksevi protiv Bešiktaša i Tatran Prešova, definitivno iza momčadi Veselina Vujovića. A njemu samom dvoboj s Flensburgom potvrdio je da u svojim redovima ima još jednog opakog aduta.

>> Pavlović za Germanijak: Vuja nam je „ugradio“ diskretni bezobrazluk, a ove godine smo još jači!

Zagrebaši su u Njemačkoj poslije deset minuta vodili s 5:1, a svih pet pogodaka zabio je Domagoj Pavlović. Bila je to široka lepeza realizatorskih sposobnosti, od solo prodora, preko "bombi" izvana, pa sve do majstorije iz "cepelina" nakon asistencije Horvata. Mladi lijevi/srednji vanjski utakmicu je završio kao prvi strijelac hrvatskog prvaka s devet golova.

Pavlović je član Zagrebove svlačionice drugu godinu, a još prošle sezone u nekoliko navrata skrenuo je pozornost na sebe. Pogotovo na završnom turniru SEHA lige, kada se iskazao protiv Veszprema. Protiv istog protivnika briljirao je i u aktualnoj kampanji, zabivši šest golova iz sedam pokušaja u nesretnom porazu PPD Zagreba u Areni. 

 

Tada ga je službena stranica EHF Lige prvaka odlučila predstaviti europskoj rukometnoj javnosti u svojoj rubrici „Wanted“, opisujući ga kao „ofenzivnog maestra“ i „rastuću zvijezdu Zagreba“.

Iz krovne rukometne organizacije silno se trude popularizirati najelitnije natjecanje, a u konačnici i sami sport. EHF radi marketinški vrlo dobre stvari, napose putem društvenih mreža. Zabijajući jučer kao na traci u tome im je ponovo "asistirao" Pavlović, čiji je „high five“ Flensburgu – kako ga je nazvao EHF TV – postao svojevrsni viralni hit. Naime, video simultanke 22-godišnjaka u manje od 24 sata pogledalo je gotovo 50 tisuća fanova!

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Domagoj PavlovićPPD ZagrebrukometOstali sportoviEHF Liga prvaka

Ostale Vijesti