WTA/Jimmy48 Photographie
WTA/Jimmy48 Photographie

Donna Vekić želi Osijek napraviti jedinstvenim u svijetu: „Gradimo budućnost sporta u mom rodnom gradu“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 15:38

Tako će i ove godine Osijek biti glavni grad u promicanju tenisa te osnaživanja žena u sportskom i poslovnom svijetu

Nakon dva uspješno održana turnira, 2020. i 2022. godine, Premier Tennis Tournament i ove se godine održava u Osijeku. O uspješnosti prethodnih turnira govore i dva, već otvorena, javna teniska terena, a ove godine, upravo za vrijeme turnira, otvorit će se i treći. Od početka pa do danas, cilj ove inicijative je isti - želja da Osijek postane prvi grad u svijetu sa sve četiri Grand Slam podloge, a njegovo ispunjenje sve je bliže.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Tako će i ove godine Osijek biti glavni grad u promicanju tenisa te osnaživanja žena u sportskom i poslovnom svijetu. Jedinstveni teniski turnir poslovnih žena rekreativki, DNNA Ladies Tennis Tournament, organizira se pod inicijativom Donne Vekić, najbolje hrvatske tenisačice, a održat će se u njenom rodnom Osijeku od 17. do 19. svibnja 2024.

„Ideja za ovaj turnir proizašla je iz želje da se podrži i osnaži ženska snaga u sportu i poslovnom svijetu. Cilj turnira je okupiti žene koje svakodnevno dokazuju da nemoguće postaje moguće, bez obzira imale u ruci laptop ili reket. Uvijek smo jednako snažne i podržavamo jedna drugu. I baš to se nadamo pokazati u Osijeku. Tri dana turnira bit će savršena kombinacija sporta, rekreacije, networkinga i relaksacije“,  izjavila je Donna Vekić te pozvala sve koji su u mogućnosti da se pridruže ovom turniru, bilo kao sudionici ili gledatelji.

Kotizacijom nastupa na turniru, u iznosu od 50 eura, podržava se projekt izgradnje javnih teniskih terena u Hrvatskoj pa tako svaka sudionica turnira svojom kotizacijom doprinosi izgradnji teniskih terena diljem Hrvatske. Ovaj projekt dobiva svoj nastavak baš u vrijeme turnira u Osijeku, pošto će se upravo tada javnosti otvoriti i treći javni teniski teren u Osijeku, koji je izgradila upravo ova organizacija, a koji će biti besplatno dostupan svima.

„Cijela ova inicijativa nije samo vezana uz turnir, već je dio puno šire, meni vrlo važne priče, o promicanju tenisa i gradnji budućnosti sporta u mom rodnom Osijeku“ , zaključila je Donna.

Upravo zato, pozivaju se sve žene poduzetnice i ljubitelji tenisa da se pridruže ovom izuzetnom događaju te podrže žensku snagu u sportu i poslovanju. Ulaz je slobodan, a prijave za turnir su otvorene do 28. travnja, dok će objava potvrđenih natjecateljica biti objavljena 1. svibnja.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Donna VekićOsijekTenis

Ostale Vijesti