Danas bi mogao biti srušen MLB rekord star 82 godine

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.09.17. | 12:08

Cleveland Indiansi u nizu su od 20 pobjeda.

Isto tako danas bi mogli izjednačiti rekord MLB-a što bi bio ogroman uspjeh. Indiansi su trenutno vodeća momčad Američke lige ispred Houstona i Bostona, a danas imaju lagan zadatak jer igraju protiv Detroit Tigresa koji im ne bi smjeli napraviti problema jer radi se o jednoj od slabijih momčadi u ligi.

Niz neporaženosti Clevelanda traje od 25. kolovoza, a posebno oduševljava činjenica da su čak 11 od tih 20 pobjeda upisali u gostima i to zaredom. Isto tako, ovo je treća utakmice serije s Detroitom kojeg su dvaput pobijedili u posljednja dva dana, a Tigresi im u te dvije utakmice nisu postigli ni jedan poen. Tolika je dominacija Indiansa koji su trenutno 'red hot'.

Posljednji put se ovakva situacija dogodila 2002. godine kada su 20 pobjeda u nizu imali Oakland Athleticsi. Nakon toga o njima je napisana 'best seller' knjiga i jako dobar sportski film (Moneyball) s Brad Pittom u glavnoj ulozi što jasnije dočarava o kakvom se uspjehu radi. Indiansi bi danas to mogli nadmašiti.

Večeras će se vrlo vjerojatno ispisati povijesti MLB-a jer domaći na mound šalju bacača Mikea Clevingera koji je u sjajnoj formi i morao bi bez problema zatvoriti goste. Ovakav niz pobjeda MLB je rijetko kad vidio, a želite li vidjeti 21. pobjedu u nizu utakmica počinje već u 18:10 sati po našem vremenu pa upalite neki 'stream'.

>Tečaj na Cleveland u Germania Sportu je 1,30, no želite li jaču okladu odlučite se za under poena gosta (1,80)

(Foto: Action Images)


Tagovi

MLB

Ostale Vijesti