foto: Action Images
foto: Action Images

Dana White o Habibu: Mislim da će odraditi još jednu borbu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 30.10.20. | 09:06

Predsjednik UFC-a misli da će Dagestanac zaokružiti svoj savršeni omjer.

Dagestanac Habib Nurmagomedov prošle je subote u priredbi UFC 254 ostvario 29. pobjedu u karijeri svladavši u drugoj rundi Amerikanca Justina Gathjea. Nakon borbe, sjajni je MMA borac objavio svoje umirovljene, potaknut smrću oca ove godine od komplikacija prouzrokovanih koronavirusom, ali i obećanju majci kako se više neće boriti.

Njegov je plan vratiti se u rodnu Mahačkalu u Dagestanu kako bi nastavio miran obiteljski život daleko od svjetala i pritiska pozornice na koju je morao biti naviknut kao vrhunski borac.

Međutim, Dana White, predsjednik UFC-a - najveće svjetske MMA promocije - vjeruje kako postoji šansa da se Habib vrati iz ove relativno kratke mirovine te odradi 30. borbu kako bi zaokružio savršeni omjer, što je bila prvotna želja njegovog oca. White vjeruje kako bi se Nurmagomedov mogao boriti protiv legende, Georgea St. Pierrea, za kojeg je više puta rekao kako ga cijeni kao borca.

"Habib i ja smo razgovarali. Bilo je vrlo emotivno nakon tog UFC 254 događaja i njegove 29. pobjede. Mislim i imam osjećaj da će juriti 30-0 omjer. Mislim da će odraditi još jednu borbu. Njegov otac je ciljao na 30-0, mislim da će mu ispuntiti tu želju", kazao je White.


Tagovi

Dana WhiteUFCKhabib Nurmagomedov

Ostale Vijesti