Reuters
Reuters

Dana White najavio sjajne vijesti uoči ogleda Miočića i Ngannoua

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 05.03.21. | 09:17

Ovo izgleda kao polagan povratak u normalan način života.

U noći s 27. na 28. ožujak očekuje nas teškaški super-dvoboj između 'našeg' UFC prvaka Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, borba uz prisutnost fanova bila je isključena, ali čini se da dolazi do obrata u tom slučaju - Dana White najavio je kako bi se cijela priredba mogla preseliti u saveznu državu Teksas koja je najavila povratak navijača i to u 100%-tnom omjeru.

"Čim sam to čuo nazvao sam Dallas, koji me odbio. Uskoro ću se čuti s Houstonom. Nadam se da ćemo to ubrzo riješiti. Bit ćemo prvi koji će vratiti navijače na tribine u punom kapacitetu", rekao je White.

Miočić je gostovao u Oral Session Podcastu te je najavio meč protiv kamerunsko-francuskog borca kojeg je porazio prije tri godine nakon pet rundil.

"Francis je iznimno opasan momak. U dobrom je naletu i sve redom nokautira, ali, nažalost, ponovno se mora boriti protiv mene. To je loš dio. Sigurno je bolji nego što je bio, ali i ja sam. Znam da starim, ali sam i sve mudriji, imam par novih trikova u rukavu. Kažu kako starog psa nije moguće naučiti nove trikove, ali to je laž. Mnogo toga sam naučio otkako smo se posljednji put borili. Na kraju će biti isti ishod. Izaći ću s pojasom oko pasa, i dalje isti prvak", rekao je američki borac hrvatskih korijena.


Tagovi

UFCFrancis NgannouStipe MiočićDana White

Ostale Vijesti