Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Borac koji je pobijedio Masvidala izazvao Vasu Psihopatu, Crnogorac uzvratio: "Znaš da te mogu išamarati"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 03.11.20. | 14:10

Bellator i KSW primili su poruku...

Vaso Bakočević jedan je od najpoznatijih boraca na regionalnoj sceni. Crnogorac, koji ima ogromnu popularnost i u Hrvatskoj, posljednji svoj meč odardio je u 'bare knuckleu', što mu je ujedno bio i debi u toj disciplini. Iako istu mnogi ne shvaćaju ozbiljnom, Vasina jako dobra predstava nije prošla nezapaženo.

Nakon borbe javili su mu se bivši UFC borac i KSW šampion Norman Parke, a kasnije i sparing partner Conora McGregora i član Bellatora Peter Queally. Sada je Psihopata dobio izazov bivšeg UFC borca i člana Bellatora, Paula Daleya.

„Znaš da te mogu išamarati na Genesisu? To nije čisti boks..“, napisao je Crnogorac na Instagram Storyju te pritom označio Bellator i KSW.

Inače, Daley je posljednjih pet godina član Bellatore gdje se borio s nekim od najboljih boraca koje je ta organizacija imala, poput Michael Venom Pagea i Roryja MacDonalda. Zanimljivo, borba MacDonalda i Lawlera s UFC-ove priredbe 189 izabrana je za borbu desetljeća, što dovoljno govori o kakvom je borcu riječ.

Ipak, najveći uspjeh Daleya je pobjeda protiv Jorgea Masvidala. Doduše, dogodilo se to prije 10 godina, ali nema nikakve sumnje da je Gamebred i tada bio nevjerojatno opasan.

Hoće li se ovaj meč uistinu organizirati i ostvariti, tek treba vidjeti, ali nema nikakve sumnje da bi mnogi zaljubljenici u borilačke sportove s ovih prostora jedva dočekali tako nešto pogledati.


Tagovi

Vaso BakočevićKSWBellatorUFCborilački sportoviMMA

Ostale Vijesti