Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Bomba iz Srbije: Hrvatski reprezentativac u Partizanu, dobio je ponudu koja se ne odbija!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.10.21. | 19:49

Najavio je prijevremenu mirovinu pa se u konačnici predomislio i šokirao odabirom novog kluba

Bio je na Olimpijskim igrama u Tokiju pa prije svega dva tjedna izjavio da će u mirovinu, ali sada se dogodio – preokret. Lovre Miloš, 27-godišnji vaterpolski reprezentativac Hrvatske, potpisuje za beogradski VK Partizan, a sve bi trebalo postati službeno za četiri dana.

“Istina, idem u Beograd u ponedjeljak, dogovorio sam se. Međutim, nisam još potpisao ugovor. Zato bi najradije da se možda pričeka do ponedjeljka”, rekao je Miloš za Sportske novosti.

Partizan se odlučno pripremao za novu sezonu jer su se pojačanja nizala kao na pokretnoj traci. Najveće među njima svakako je povratnik Milan Aleksić, a stigli su još Nemanja Vico, Dimitrije Rističević, Petar Velkić, Filip Radojević, Alex Bowen, Marko Vavić….

Miloš, koji je kroz karijeru najviše igrao u zagrebačkoj Mladosti, ali usporedno sa studijem bio i u američkom US Irvingu sada bi tako trebao postati najnovije pojačanje sedmerostrukog prvaka Europe, koji je na prošlotjednom otvaranju srpske Super lige slavio nad Vojvodinom s uvjerljivih 16:8.

“Bila je to ponuda kakva se ne odbija”, zaključio je Miloš.




Tagovi

Lovre MilošPartizanvaterpolo

Ostale Vijesti