REUTERS/Damir Sagolj
REUTERS/Damir Sagolj

Zvijezda Dinama pobjegla iz Rusije pred utakmicu: "Ovo je izdaja!"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 26.07.22. | 17:40

"Ovo je izdaja. Varela je izdajnik. Izbacio bih ga iz momčadi i to je sve", rekao je nekadašnji Dinamov trener Andrej Kobelev

"Ovo je izdaja", urlao je igrač moskovskog Dinama, Dmitrij Skopincev nakon što je stigla nenadana vijest.

Naime, urugvajski Guillermo Varela (29) nije se pojavio na utakmici, ali to nije sve! Napustio je potajno Rusiju. Napustio je klub iako je ranije govorio da će ostati u Rusiji, nije se javio nikome, samo je nestao iz karantene. Kasnije se pojavio opet, ali samo kako bi pokupio svoje stvari i otišao iz Moskve.

"Dva sata prije utakmice saznali smo da nije tu. Neviđen slučaj. Kao španjolska serija, zapravo - urugvajska", rekao je Skopincev. Trener kluba Slaviša Jokanović je ljutit na urugvajskog desnog beka, a ništa manje gnjevna nije ni ruska javnost.

"Ovo je izdaja. Varela je izdajnik. Izbacio bih ga iz momčadi i to je sve", rekao je nekadašnji Dinamov trener Andrej Kobelev.

Podsjetimo, on nije jedini igrač koji je zbog invazije napustio Rusiju, a to mu bez posljedica omogućuje FIFA-ina odluka koja je stupila na snagu upravo početkom ožujka, kratko nakon početka ruske invazije na Ukrajinu. S moskovskim Dinamom je imao ugovor do 2023.

(EG)


Tagovi

Dinamo MoskvaGuillermo Varela

Ostale Vijesti