Zvijezda Barcelone na pragu povratka u Italiju

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.08.19. | 14:30

Katalonci skupljaju za Neymara.

Gužva u veznom redu Barcelone je očigledna i sigurno će se do kraja prijelaznog roka netko prodati. Već dugo se kroz medije spominje kako su najizgledniji kandidati za prodaju Ivan Rakitić i Arturo Vidal, a sve kako bi Blaugrana skupila dovoljno novaca da vrati Neymara. 

Vidal je prije godinu dana stigao u katalonski klub iz Bayerna i pokazao se kao solidno pojačanje. Iako je imao pristojnu minutažu u prošloj sezoni, Valverde je dao zeleno svjetlo za njegovu prodaju, a prema španjolskim i talijanskim medijima, to bi mogao biti Inter.

Naravno, poveznica je novi trener milanskog velikana - Antonio Conte - koji je Vidala doveo i u Juventus iz Bayer Leverkusena. Tada je vidal bio neizostavna karika veznog reda koji je Scudetto vratio u Torino. Inter ga želi dovesti na jednogodišnju posudbu uz opciju otkupa ugovora na kraju sezone, a navodno je dogovor vrlo blizu. 

Odlaskom Radje Nainggolana u Cagliari i željom da se riješe Joao Maria, Nerazzurri bi dovođenjem iskusnog Čileanca popunili prazninu nastalu na sredini terena. 

(foto: Reuters)


Tagovi

Arturo Vidaltransferi uživo

Ostale Vijesti