Zvijer se budi: Ronaldo dvama pogocima donio pobjedu Staroj dami (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 15.12.19. | 16:53

Portugalac je zabio dva sjajna gola, a ovo mu je peta utakmica zaredom da je poentirao.

 

Čini se da se Juventus polako, ali sigurno budi iz dubokog sna. Momčad još hvata konce zamisli trenera Maurizija Sarrija, ali čini se kako se prve natruhe Sarriballa konačno naziru. U 16. kolu Serie na Allianz stadionu je gostovao Udinese koji se kući vratio s tri komada u vlastitoj mreži (3-1).

Pitanje pobjednika riješeno je već u prvom poluvremenu, a prvo ime susreta definitivno je bio Cristiano Ronaldo. Portugalac je zabio odličan gol u 9. minuti utakmice, da bi nepunih pola sata kasnije nakon asistencije Higuaina podebljao svoj konto na devet prvenstvenih golova ove sezone. Inače, ovo mu je četvrta uzastopna utakmica da se upisao u strijelce, a prethodno je stradao Bayer u Ligi prvaka te Lazio i Sassuolo, iako su Bianconeri tada upisali poraz i remi.

Posljednji gol Stare dame na ovoj utakmici djelo je Leonarda Bonuccija, dok je počasni za goste zabio Pussetto u četvrtoj minuti nadoknade.

 

 

 

 

 

 

U ostalmi utakmicama dana treba izdvojiti kikseve Atalante i Milana.

Klub koji je izbacio Dinamo iz Lige prvaka poražen je na gostovanju kod Bologne rezultatom 2-1 (Palacio 12', Poli 53'/ Malinvsky 60'), dok je Milan odigrao na San Siru utakmicu bez golova sa Sassuolom.

Ranije danas, Jurićeva Verona je izvukla bod rezultatom 3-3.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Leonardo BonucciBolognaCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti