REUTERS/Isabel Infantes
REUTERS/Isabel Infantes

Žuto-crni navijaju za Kraljeve: Dortmundovi milijuni za Realov uspjeh

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.04.24. | 11:30

Bellingham kupa Dortmund u zlatu

Bonusi dogovoreni između Real Madrida i njemačkog kluba mogle bi povećati ugovor na 133,9 milijuna eura. Svaki naslov, gol, utakmica Engleza znači milijune za Borussiju.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Real Madrid sigurno ima navijača u Borussiji Dortmund. S naslovom prvaka već riješenim, Real Madrid ispunio je jednu od varijabli dogovorenih s njemačkom momčadi u transferu Judea Bellinghama: pobjedu i s engleskim nogometašem kao protagonistom. Dortmund i Real Madrid postigli su dogovor prošlog lipnja za 103 milijuna eura, plus dodaci koji ne mogu premašiti više od 30 posto ukupnog iznosa, ali bi mogli povećati prihod Dortmunda na 133, 9 milijuna eura, a velika je mogućnost da se to i dogodi.

To je ono čemu Dortmund teži. Njegov 21 gol u svim natjecanjima također povećava šanse za dodatnom zaradom koju će Madrid morati platiti Dortmundu. Osim toga, biti izabran u najboljih jedanaest Lige prvaka ili u najbolju jedanaestoricu The Besta također znači više milijuna za Dortmund, a čak i završetak kao najbolji strijelac španjolske lige podrazumijeva nagradu za bivšu momčad engleskog igrača.

Bellingham je četvrti igrač u momčadi Reala koji je skupio najviše minuta u dosadašnjem dijelu sezone iza Valverdea, Rüdigera i Rodryga. Jude ima 3190 minuta raspoređenih u 36 utakmica i postignut 21 gol. Bellingham kupa Dortmund u zlatu, a Žuto-crni trljaju ruke fenomenom aktualne zvijezde Kraljeva.






Tagovi

Jude BellinghamReal MadridBorussia DortmundLa LigaBundesliga

Ostale Vijesti