Petar Glebov/PIXSELL
Petar Glebov/PIXSELL

Zrinjski potpisao bivšeg napadača Osijeka i Hajduka

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.09.23. | 17:41

Aktualnom prvaku BiH priključio se kao slobodan igrač.

Na službenim stranicama Zrinjskog osvanula je vijest kako je novi član Plemića postao Anton Maglica, iskusni napadač koji je svojevremeno branio boje Osijeka i Hajduka, a posljednji angažman imao je u rumunjskom Cluju. Maglica je s novim klubom potpisao jednogodišnji ugovor.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Maglica je prve nogometne korake napravio u Orašju, da bi onda 2006. godine, sa samo 15 godina, preselio u Osijek čiji je član bio narednih šest godina nakon čega je u transferu vrijednom 300 tisuća eura preselio u Hajduk. Tri i pol godine bio je član splitske momčadi, nakon čega je krenula njegova inozemna avantura. Prvo je tri godine bio član ciparskog Apollona, zatim je dvije godine igrao za kineski GZ Hengfeng, da bi od siječnja 2021. do danas promijenio tri kluba – Kayserispor (Turska), APOEL i CFR Cluj.

Najveći trag ostavio je u Apollonu za koji je u 110 utakmica postigao 44 pogotka (uz 12 asistencija) te kineskom GZ Hengfeng u čijem je dresu u 33 utakmice skupio 21 pogodak i pet asistencija.

Zrinjski je ovog ljeta doveo mnoštvo igrača s velikih HNL iskustvom, a posebno se ističu Andrija Balić, Filip Bradarić, Mario Ćuže, Luka Marin te Stipe Radić.

Podsjetimo, Plemići su ove sezone po prvi put u povijesti kluba izborili nastup u grupnoj fazi nekog europskog natjecanja zbog čega je uprava kluba treneru Krunoslavu Renduliću omogućila mnoštvo sjajnih igrača s kojima će pokušati osvojiti pokoji bod u teškoj skupini E Konferencijske lige u kojoj su još AZ Alkmaar, Aston Villa te Legia Varšava.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ZrinjskiAnton MaglicaLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti