HŠK Zrinjski Mostar Facebook
HŠK Zrinjski Mostar Facebook

Zrinjski ispunio očekivanja i rutinski izborio finale Kupa, tamo ih čeka Borac

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.04.24. | 20:12

S 3-0 su Plemići svladali Slogu, a goste je načeo posuđeni igrač lidera HNL-a

Nogometaši Zrinjskog iz Mostara s uvjerljivih su 3-0 svladali Slogu Doboj u drugoj utakmici polufinala Kupa BiH. Budući da je ‘prvo poluvrijeme’ završilo bez pogodaka, Plemići su se bez većih problema plasirali u finale gdje ih čeka Borac iz Banja Luke koji je u dvije utakmice (3-1, 2-1) bio bolji od Širokog Brijega.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zrinjski se od prvog sučevog zvižduka nametnuo te su u prvom dijelu kreirali nekoliko kvalitetnih prilika. Uputili su čak 12 udaraca prema golu gostiju, a prvi je goste načeo Silvio Ilinković, posuđeni igrač Rijeke, koji je u 40. minuti uspio svladati Elvira Traku. Mladom veznjaku Rijeke to je bio prvi pogodak za Zrinjski u njegovom drugom mandatu u Mostaru.

U nastavku je domaćin ubacio u brzinu više te su već do 63.minute riješili pitanje pobjednika. Prvo je Mario Ćuže u 57. zabio za 2-0, da bi onda šest minuta kasnije konačan rezultat postavio Nardin Mulahusejnović.

Zrinjski je prošle sezone osvojio Kup BiH, a finale se igra na dvije utakmice. Prva je na rasporedu 8.svibnja (17 sati) u Mostaru, dok je uzvrat sedam dana kasnije (17 sati) u Banja Luci.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Zrinjskibosna i hercegovinaKup

Ostale Vijesti