Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Zlatko Dalić ne vodi Lovrena na Europsko prvenstvo?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.05.21. | 18:41

Odluku će donijeti u utorak.

Dejan Lovren osjetio je bol u ligamentu koljena te je pod velikim upitnikom za nastup na Europskom prvenstvu koje se od 11. lipnja do 13. srpnja igra u 13 država, objavio je Jutarnji list.

Lovren tu ozljedu vuče iz Zenita, a Dalić je na popodnevnom treningu novinarima otkrio tu informaciju:

"Dejan Lovren nije stigao na trening jer je u četvrtak nakon treninga osjetio problem koji vuče još iz Zenita i njegovo stanje nije optimalno: radi se o problemu kojeg vuče još iz Zenita, o ligamentu koljena, zbog čega nije igrao zadnje četiri utakmice za svoj klub. Ja ne mogu na Euro ići s ozlijeđenim igračima, žao mi je, ali je tako. Situacija, dakle, nije najbolja i o njemu ću, baš kao i o Uremoviću, koji po posebnom programu radi u Zagrebu odlučiti u utorak, kada nam ističe rok o prijavi momčadi za Europsko prvenstvo. No, oko Lovrena ću vidjeti sljedećih dan-dva kakva je situacija".

Lovren je do sada sudjelovao na svim treninzima reprezentacije te se nije žalio na bolove. Samim time ova vijest je prilično iznenađujuća. Podsjetimo, Lovren nije "upao" na Bilićev popis reprezentativaca za Euro 2012., propustio je i Euro 2016. zbog svađe s tadašnjim izbornikom Antom Čačićem, a sada je i pod upitnikom za treći uzastopni Euro.

Lovren je nominalno prvi stoper hrvatske reprezentacije, jedan od njezinih lidera, a na ovaj Euro je trebao doći pun samopouzdanja s obzirom na to da je iza njega odlična sezona u Zenitu s kojim je osvojio naslov prvaka Rusije.

Zlatko Dalić konačni popis putnika za Euro mora objaviti 1. lipnja. Do tada će se riješiti i ova nedoumica...


Tagovi

Dejan LovrenHrvatska nogometna reprezentacijaZlatko Dalić

Ostale Vijesti