Zidane već dogovorio dva pojačanja za ljeto

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.12.19. | 08:54

Francuz već polako sastavlja momčad za sljedeću sezonu.

Samo nekoliko tjedana po potvrdi da će se Achraf Hakimi vratiti u Real Madrid s posudbe iz dortmundske Borussije na ljeto, trener Kraljevskog kluba Zinedine Zidane odlučio je vratiti još jednog nadarenog igrača u Realovo jato. Riječ je o Martinu Odegaardu, koji ove sezone briljira na posudbi u Real Sociedadu, a od sljedeće bi konačno trebao navući Realov dres.

I Borussia i Sociedad rado bi zadržali posuđene igrače i sljedeće godine, kako je dogovoreno ugovorom o posudbi, ali francuski trener odlučio ih je vratiti u matični klub i od sljedeće sezone pretvoriti u standardne prvotimce, prenosi AS.

Odegaard je već nekoliko puta istaknuo kako bi rado odradio obje dogovorene sezone na posudbi u San Sebastianu, ali čini se kako će mu tekuća sezona biti jedina u dresu baskijskog kluba, barem zasad. No, stručnjaci tvrde kako je još prerano za njega te kako neće lako uskočiti u udarnu momčad Real Madrida sljedeće sezone.

Za Hakimija pak tvrde suprotno i uvjereni su kako će on dogodine lakše izbaciti Danija Carvajala s pozicije startnog desnog beka u Real Madridu. To znači kako su dani Alvara Odriozole u španjolskoj metropoli odbrojani...

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Real MadridLjetni prijelazni roknogometni transferiNogometZinedine ZidaneAchraf HakimiMartin Odegaard

Ostale Vijesti