REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Zenit u agresivnoj utakmici ugostio Lokomotiv, Lovren i Jedvaj podijelili bodove (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 15.08.21. | 18:10

Dva jedanaesterca i dvoznamenkasti broj kartona u Moskvi

U Rusiji se igra 4. kolo njihove Premier Lige, u kojem je moskovski Lokomotiv danas ugostio aktualnog prvaka Zenit. Bio je to, dakle, derbi, jer je ekipa iz glavnog grada prošle sezone na tablici bila treća pa će i jedni i drugi u novoj natjecateljskoj godini loviti naslov prvaka. Na kraju je zavšrilo remijem. Dva jedanaesterca, dva pogotka, po jedan sa svake strane. Konačan rezultat 1:1

Bio je to izrazito tvrd susret u kojem smo imali priliku vidjeti čak devet žutih i jedan crveni karton. Naš Tin Jedvaj prvi je požutio u redovima domaćina u 19. minuti, nakon što je njegovoj ekipi zbog zaleđa prethodno u 15. poništen pogodak Fedora Smolova za 1:0.

Daler Kuzyayev, veznjak Zenita koji je prvu opomenuo dobio, baš kao i Jedvaj, dobio u 19., drugi je zaradio u nastavku, igrala se 50. minuta te je morao napustiti teren. Ipak, s igračem manje Zenit dolazi do prednosti. Serdar Azmoun je u 85. minuti krenuo u kontru, došao pred vrata Lokomotiva te izborio jedanaesterac, a istog je realizirao Alex Sutormin.

Pogodak Sutormina pogledajte OVDJE.

A onda u 89. minuti - novi kazneni udarac. Samo s druge strane terena. Bio je to neoprezan start gostiju unutar kaznenog prostora na Rifatu Zhemaletdinovu i sudac je nakon VAR-a odlučio. Fedor Smolov stavio je loptu na bijelu točku i svojoj momčadi osigurao bod.

Pogodak Smolova za konačnih 1:1 pogledajte OVDJE.

Zenit je sada prvi s 10 bodova, dok je Lokomotiv četvrti s osam. I Jedvaj i Dejan Lovren u redovima gostiju odigrali su svih 90 minuta.



Tagovi

ZenitLokomotiv Moskva

Ostale Vijesti