foto: Screenshot/YT
foto: Screenshot/YT
foto: Screenshot
foto: Screenshot

Zenit pripremio fantastičan strip-film s Lovrenom u glavnoj ulozi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 15.10.20. | 13:26

Naš stoper prikazan je kao ultimativni borac i pobjednik.

Ruski nogometni prvak, Zenit iz Sankt Petersburga, na svojim je društvenim mrežama objavio sjajan animirani film u stripovskoj maniri.

Tema mu je najava za početak grupne faze Lige prvaka koja počinje idućeg tjedna, a Zenit je u skupini sa Borussiom Dortmund, Lazijom i Club Bruggeom, protiv kojeg Zenit otvara novu sezonu najelitnijeg klupskog natjecanja.

Film je postavljen u eru carstva, kada je Sankt Petersburg bio glavni grad carske Rusije. Treneri i visoki dužnosnici kluba prikazani su kao vojskovođe koji za zadatak imaju obraniti zemlju od zajedničkog napada tri velesile.

Igrači su predstavljeni kao proslavljeni vojnici, svaki sa odgovarajućim zadatkom prenesenim s travnjaka na bojno polje, ali u mješovitoj nogometno-ratnoj terminologiji.

Trener kluba Sergej Semak i pomoćnik Anatolij Timošćuk zajedno komentiraju kako su skupili jaku momčad, ali im nedostaje čovjek koji je iskusio najveće pobjede, nakon čega na scenu stupa naš Dejan Lovren.

"Dejan Lovren - borio se na Jadranu, u Francuskoj i Engleskoj. Ovaj gospodin ima više medalja nego što ima močvara u Sankt Petersburgu, a još uvijek je gladan za pobjedama!"




Tagovi

NogometZenitDejan Lovren

Ostale Vijesti