Ryan Browne/Action Images
Ryan Browne/Action Images

Željino dijete dobilo u ruke jedinicu Gorice (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.07.21. | 10:08

Novo pojačanje na ionako krcatoj poziciji čuvara mreže u Velikoj Gorici.

Faruk Dalipagić (18) novi je igrač HNK Gorice. Mladi vratar, svojedobno član u15 i u17 reprezentacije Bosne i Hercegovine, s Bikovima je potpisao na tri godine, do ljeta 2024.

Na Gradski stadion u Veliku Goricu stigao je bez odštete, prije dva tjedna istekao mu je ugovor sa Zrinjskim iz Mostara gdje je proveo tri mjeseca, a ranije je nosio dresove akademija Željezničara i Sarajeva, u koji je stigao kao sedmogodišnjak. Može se pohvaliti i činjenicom da je bio u Akademiji Asmira Begovića, dugogodišnje jedinice Zmajeva.

Time je postao šesti čuvar mreže u trenutnom kadru s kojim raspolaže trener Krunoslav Rendulić. Redom će ga ondje dočekati Dominik Kotarski, Ivan Banić, Leon Išek, Ivan Ševerdija, Patrick Črnolatec i Jan Paolo Debijađi, no čini se da prvo biti priključen juniorima.

“Velika mi je čast biti dio ove ekipe, znam da je Gorica u konstantnom usponu i da je sve posloženo. Pratio sam dosta događanja oko kluba protekle sezone, juniori će po prvi put igrati u Prvoj HNL, što me izuzetno raduje i jedva čekam da prvenstvo počne. Na meni je dalje da se dokazujem, radim i nadam se da ću opravdati očekivanja svih u klubu”, kazao je Dalipagić na predstavljanju u klubu.

Iz Gorice su mu poželjeli dobrodošlicu u novu sredinu.

HNK GoricaHNK Gorica



Tagovi

Faruk DalipagićHNK GoricaŽeljezničarnogometni transferiLjetni prijelazni roktransferi

Ostale Vijesti