Želiš novi ugovor? Uđi u polufinale Lige prvaka!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 01.10.15. | 13:55

Aktualni prvak francuske stavio je pred svog trenera veliki zalogaj – poluzavršnicu najjačeg klupskog natjecanja na svijetu.

Prema navodima francuskog dnevnika Le Parisiena, vodstvo Paris Saint-Germainea postavilo je pred Laurenta Blanca ogroman zalogaj – polufinale Lige prvaka.

Naime, 49-godišnjem stručnjaku ugovor na Parku prinčeva istječe u ljeto iduće godine, a Francuzi smatraju kako će Blanc dobiti novi ugovor samo u slučaju ogromnom uspjeha u najjačem klupskom natjecanju.

Koliko je uprava PSG očajna za velikim uspjehom na europskoj razini govori i podatak da su potpuno slijedi na vlastitu dominaciju u domaćem prvenstvu. Parižani su pokorili Ligue 1 posljednjih sezona, uzeli su tri titule francuskog prvaka, a u prvih osam kola nove sezone Le Championnata već su odmakli na čelu s četiri boda ispred drugoplasiranog St. Etiennea.

Ibrahimović, Cavani, Di Maria, Verratti, Matuidi, David Luiz, Thiago Silva... Samo da ih i ždrijeb posluži pa ćemo Blanca i naredne sezone gledati na Parku prinčeva.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

PSGParis Saint-GermainLaurent Blanc

Ostale Vijesti