Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Zekiću u Osijek stiže stari znanac! Htio ga je sa sobom još u Albaniji

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 23.11.23. | 15:31

Dobro se znaju još iz Slaven Belupa

Hrvatski nogometni trener Želimir Mešnjak odlazi u NK Osijek gdje će biti pomoćni trener Zoranu Zekiću.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+).

Podsjetimo, Mešnjak je dosad trenirao seniorsku momčad NK Mladost iz Ždralova.

"Meho, hvala na svemu i sretno. Svoju zadnju utakmicu trener Mešnjak vodit će u petak kad u goste na Brdo stiže momčad Hrvaca", naveli su iz kluba. Sada će se Mešnjak još jednom sastati sa Zoranom Zekićem s kojim je već ranije surađivao u Slaven Belupu kada je Mešnjak također bio pomoćni trener.

Spomenimo i da je Mešnjak igrao za Nogometni klub Graničar iz Legrada koji se natječe u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, a u nedjeljnoj se utakmici oprostio od aktivnog igranja.

"Neovisno o tome što idem u Osijek, tijelo mi više jednostavno nije dalo i preveliki su mi napori Četvrte lige, a osim u svom selu, nemam nigdje drugdje igrati nogomet. Tu sam zaokružio nogometnu priču zadnjih sedam godina i vratio sam se na početak, to mi je bilo veliko zadovoljstvo i želja da još nešto odigram u svom matičnom klubu. Najveća satisfakcija je to što su me djeca gledala zadnje tri-četiri godine i nema mi ljepšeg od toga. Mislim da je sada pravi trenutak za reći doviđenja", rekao je za Drava.info i dodao:

"Nakon odlaska iz Slaven Belupa planirali smo zajedno nastaviti raditi, no ponudu koju je on dobio iz Partizanija ja nisam zbog obiteljskih razloga mogao prihvatiti, ali s Osijekom je drugačija priča jer je relativno blizu pa ću moći redovito vidjeti djecu i suprugu što mi je izrazito važno. Osijek je klub iz velike četvorke hrvatskog nogometa i prilika mi je to da upoznam kako iznutra funkcionira jedna takva klupska veličina s tako velikom navijačkom masom i da kao trener napredujem učeći od Zorana Zekića i Osijeka kao nogometnog kluba, momčadi koja je u realnoj borbi za trofej u Kupu i prvenstvu, odnosno, Europu", naglasio je. (eg)



Tagovi

Zoran ZekićNK OsijekSlaven Belupo

Ostale Vijesti