Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Zekiću poznato HNL ime donijelo preokret i slatku pobjedu, a sada im stiže - Mourinho!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 10.08.23. | 21:05

Provjereni dvojac iz HNL-a bio je ubojita kombinacija za Valmeriju

Zekićev Partizani jaše i dalje. Nakon što je s uvjerljivih 4-1 svladao andorski Atletic Escalades i s ukupnih 5-1 izborio nastup u trećem kolu kvalifikacija za nogometnu Konferencijsku ligu, ondje je srušio u prvoj utakmici latvijsku Valmeriju u gostima preokretom 2-1. To im je treća pobjeda za redom.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Domaćini su poveli u 27. minuti preko Gustava Silve na asistenciju Diopa, no unatoč problemima u prvom dijelu, drugi je donio preokret. Pred kraj prvog dijela, Zekić je ubacio dobro mu poznatog bivšeg igrača Lokomotive i Osijeka - Erosa Grezdu u igru, a upravo je on bio ključni kotačić za pobjedu.

Izjednačenje je u 58. minuti donio Tedi Cara, a potom je Grezda u 78. zabio za slavlje albanskih prvaka. Dvije minute kasnije dobio je žuti karton, ali vjerojatno mu nije smetalo.

Zanimljivo, albanski je klub još ranije dogovorio prijateljsku utakmicu s Romom koju igraju 12. kolovoza u 20 sati na svome stadionu, a onda na istome pripremaju uzvratnu utakmicu s latvijskim klubom. Ona je na rasporedu 17. kolovoza. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Zoran Zekić suprostaviti Joseu Mourinhu i to u niti malo laganom trenutku, između dvije europske utakmice, ali zato je ova pobjeda sigurno dobro došla osječkom strategu da malo mirnije može u pripremu za iduće izazove. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Zoran ZekićPartizaniTiranaKonferencijska liga

Ostale Vijesti