PIXSELL
PIXSELL

Zekić: "Malo sam tužan što nisam otišao s pobjedom", Garcia: "Sretan sam zbog Mlinara"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.05.23. | 19:59

Remijem su završili ovu sezonu Istrijani i Koprivničani

Nogometaši Istre 1961 i Slavena Belupa u posljendjem su 36. kolu HNL-a igrali 1-1. Goste je u vodstvo doveo Amber Hoxha (56.), a izjednačio je Frano Mlinar (85.).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Prvo poluvrijeme je bilo dobro, počeli smo s nekim šansama za gol, dvije, tri prilike, no kako je vrijeme odmicalo, malo smo posustajali. Napravili smo neke greške. Drugo poluvrijeme nije bilo dobro, oni su zabili i imali dobre prilike. Srećom je Mlinar zabio fantastičan pogodak. Sretan sam zbog njega, zaslužio je", rekao je nakon utakmice za Maxsport trener Istre 1961, Gonzalo Garcia.

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić ipak je bio nešto tužniji, budući da mu je ovo posljednja utakmcia na klupi Slavena, a nije ju završio pobjedom.

"Istra je bolje ušla u utakmicu, imali smo malo problema u korekciji na boku, tako da su tu stvarali prilike. Od 30. minute nadalje bili smo puno bolji, imali smo dosta šansi. Trebali smo realizirati za 2-0, nismo i dobili smo gol iz jednog, po mom slobodnom sudu i kakav je kriterij bio, ono nije bio faul. Mlinar ga je zabio vrhunski, malo sam tužan jer nisam otišao s pobjedom, ali ne mogu dečkima zamjeriti ništa, dali su apsolutno sve."

(eg)



Tagovi

Slaven BelupoZoran ZekićGonzalo GarciaHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti