Action images
Action images

Zekić kao prvo pojačanje u novom klubu dobio bivšeg hrvatskog reprezentativca i kapetana Hajduka

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.01.21. | 17:11

Mediji iz susjedstva pišu kako bi transfer uskoro trebao dobiti službenu potvrdu.

Kao što ste ranije tokom dana imali prilike pročitati na Germanijaku, Zoran Zekić postao je novi trener mađarskog provligaša Diósgyőrija.

Izgleda kako se taj posao već neko vrijeme 'kuhao' budući da je u međuvremenu Osječanin odbio mogućnost da postane novi trener Gorice, a to i nije pretjerano veliko iznenađenje budući da je njegova nova momčad odnedavno u vlasništvu Lorinca Meszarosa, prvog čovjeka Osijeka te je vjerojatno upravo tu proradila veza s trenerom koji je dobar dio svoje karijere proveo u Osijeku.

Zanimljivo, Diosgyori se nedavno pojačao Markom Malenicom, vratarom Osijeka koji je stigao na šestomjesečnu posudbu, a jučer je s klubom 2,5-godišnji ugovor potpisao i bivši igrač Rijeke, Diego Živulić.

Osim spomenutog dvojca, mađarski klub dogovorio je suradnju i s bivšim kapetanom Hajduka koji je jednom prilikom imao čast obući 'kockasti' dres, Goranom Milovićem.

31-godišnji središnji branič je prvi dio sezone proveo u slovenskom provligašu Olimpiji, ali mu se klub - baš kao i Ivanu Močiniću i Mariju Kvesiću - odlučio zahvaliti na suradnji zbog financijskih problema.

Prije dolaska u Sloveniju Milović je dvije sezone branio boje belgijskog Oostendea, a zanimljivo je kako je prije odlaska u Belgiju bio na šestomjesečnoj posudbi u Osijeku gdje ga je trenirao - pogađate - Zoran Zekić.

Dodajemo za kraj kako je Diosgyor trenutno posljednja momčad mađarskog prvenstva, a do kraja prijelaznog roka od novih vlasnika kluba očekuje se da svojem novom treneru dodatno pomognu te mu osiguraju još nekoliko pojačanja s kojima bi borba za ostanak trebala biti barem za nijansu lakša.


Tagovi

Goran MilovićZoran ZekićDiosgyorMađarska

Ostale Vijesti