Liam McBurney /  Press Association
Liam McBurney / Press Association

Zastrašujuća golgeterska forma Dinamovog protivnika se nastavila, najbolji strijelac je na više golova od nastupa

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.08.22. | 20:58

Kjetil Knutsen u odnosu na posljednju utakmicu protiv Žalgirisa promijenio je tek dva igrača

Bodø/Glimt je i sedmu utakmicu zaredom ostao neporažen. U tom periodu upisali su šest pobjeda i jedan remi. Danas su zastrašujuću golgetersku formu nastavili i u domaćem prvenstvu na gostovanju kod Sarpsborga gdje su slavili 4:1. Zabijali su Vetlesen (39'), Pellegrino (45', 85') i Salvesen (65') za goste, dok je gol za domaće zabio Heintz (77').

Nastavila se tako sjajna forma Amahala Pellegrina koji je u 16 nastupa zabio 17 golova u norveškom prvenstvu. Uz to je zabio u kvalifikacijama za Ligu prvaka tri gola u pet nastupa i trenutno je najefikasniji igrač Dinamovog protivnika u play-offu Lige prvaka. On je sigurno jedan od igrača na koje će Dinamov trener Ante Čačić obratiti pozornost.

Kjetil Knutsen u odnosu na posljednju utakmicu protiv Žalgirisa promijenio je tek dva igrača. Tako su danas protiv Sarpsborga zaigrali vratar Faye Lung i lijevi bek Wembangomo. Ranije je među vratnicama povjerenje Knutsena imao Haikin, a na lijevom beku je protiv Žalgirisa igrao Tjaerandsen-Skau koji je ušao u drugom dijelu umjesto Wembangoma.

Bodø/Glimt (4-3-3): Faye Lund – Sampsted, Amundsen, Hoibraaten, Wembangomo – Vetlesen, Hagen, Saltnes – Mvuka Mugisha, Salvesen, Pellegrino



Tagovi

Bodo/GlimtDinamo ZagrebNorveškaLiga prvaka

Ostale Vijesti