Zasjedao krizni stožer Rijeke, javnosti se nakon duljeg vremena obratio i sportski direktor Juričić

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.11.17. | 17:56

Mnogo je pitanja vezano uz rezultate kluba u posljednje vrijeme...

Nakon novog poraza Rijeke u jučerašnjem debaklu od bečke Austrije (1:4), u klubu je održan i svojevrsni „krizni sastanak“.

Deset poraza u aktualnoj sezoni svakako nisu brojke koje je itko očekivao početkom studenog, pogotovo s obzirom s kojom su lakoćom Riječani neutralizirali protivnike prošle, šampionske sezone. Ipak, svaki klub prolazi kroz krizna razdoblja, a sada je na čelnicima i struci Rijeke da pronađu što brži izlaz iz te nezavidne situacije.

Iako je Matjaž Kek još nakon poraza od Osijeka (1:2) ponudio ostavku, ona je odbijena, a pomisli o smjeni trenera izgleda nije bilo ni sada.

„U našim analizama došli smo do zaključka da nije problem u Matjažu Keku. Kek je odličan i odgovoran trener, apsolutno stojimo iza njega i vjerujemo u njegov rad“ izjavio je sportski direktor Rijeke, Srećko Jurićić, koji se oglasio nakon duljeg vremena široj javnosti.

Znači li to da će bit određenih promjena u svlačionici?

„Evidentno je da nam rezultati u posljednjih mjesec i pol dana nisu na razini na koju smo navikli, ali imamo utakmicu u nedjelju i koncentrirani smo na Lokomotivu“, rekao je Juričić, koji je potvrdio i da će idući tjedan detaljnije javnosti ponuditi odgovore na pitanja koja muče Rijeku.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Matjaž KekSrećko Juričić

Ostale Vijesti