Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Zapinje transfer Titraouija, upitan dolazak Alžirca u Dinamo!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.08.23. | 19:50

Titraoui je već odradio više od mjesec dana 'gotov posao', odradio je i liječnički pregled, ali još uvijek nije potpisao ugovor s Modrima

Što se događa s dolaskom Yacinea Titraouija, 20-godišnjeg alžirskog veznjaka u Dinamo? On je već dugo slovio kao završena priča, gotov posao, čekalo se da ishodi vizu za ulazak i rad u Hrvatskoj, oduljio se taj proces. Onda je prošli tjedan sve bilo gotovo, Titraoui, koji je čitavo vrijeme bio u fokusu i nekih belgijskih klubova, došao je u Zagreb, gledao u Maksimiru uživo utakmicu protiv Gorice, a tada su nam iz kluba rekli da će u ponedjeljak obaviti liječnički pregled i potom potpisati ugovor s Modrima. No, to se još nije dogodilo.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Prema informacijama Germanijaka, transfer je zadnjih dana malo zapeo, a razlog nisu samo događaji u Ateni, koji su sve ostalo ionako bacili u drugi plan, nego se očito nešto promijenilo u pregovorima oko njegova dolaska. Ne znamo što je točan razlog, je li bilo kakvih problema na liječničkom pregledu ili su se oni pojavili nakon njega pa su financijske prirode (je li netko počeo postavljati nove uvjete), ali u ovom je trenutku neizvjesno hoće li Alžirac potpisati za Dinamo. Siguran transfer postao je upitan, Titraoui ne košta mnogo, navodno i manje od milijun eura, koliko bi Dinamo trebao platiti njegovu klubu Paradouu, a u Dinamu u njemu vide veliki potencijal, igrača koji bi uskoro mogao igrati vrlo značajnu ulogu u veznom redu. Već su ga smatrali svojim, doista, ništa nije ukazivalo na preokret, međutim, nešto se ponovno zakompliciralo.

Što, naravno, ne znači da Titraoui na kraju neće doći u Maksimir, Dinamo bi, navodno, u četvrtak ili petak trebao konačno prelomiti hoće li Titraouija i u novim okolnostima i onda zaključiti transfer ili ga, definitivno, 'otkantati'. U Maksimiru se trenutno raspravlja o tome hoće li ga angažirati. Doista bi bilo neobično da nakon što je Titraoui već mjesec dana praktički Dinamov, na kraju to ne postane.



Tagovi

Yacine TitraouiGNK DinamoDario ŠimićMarko Marić

Ostale Vijesti