REUTERS/Florion Goga
REUTERS/Florion Goga

Zaniolo odlazi iz Rome, poznati i svi detalji njegovog odlaska u Galatasaray!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.02.23. | 10:13

Čeka se samo još njegova fotografija u dresu novog kluba.

Izgleda kako je saga završena, Niccolo Zaniolo uskoro će postati novi igrač Galatasaraya! Gianluca Di Marzio javlja kako je transfer praktički riješen, svi detalji su dogovoreni, a jedino što još uvijek nije napravljeno je potpis ugovora i liječnički pregledi. Zaniolo bi se uskoro trebao zaputiti prema Turskoj gdje bi trebalo biti odrađeno i službeno predstavljanje.

U novom klubu dočekat će ga plejada igrača koja je ostavila veliki trag u Serie A poput Icardija, Mertensa i Torreire. Di Marzio navodi kako se samo čeka službena ponuda Galatasaraya (takve stvari uvijek se rade na kraju pregovora), dok je Zaniolo uvjete s novim klubom dogovorio. Transfer je, dakle, dogovoren, a jedini potencijalni problem mogao bi nastati ako čelnici Galatasaraya ne napišu na papir ono što su usmeno dogovorili.

Zaniolo će s novim klubom potpisati 4.5-godišnji ugovor, godišnje bi trebao zarađivati 3.5 milijuna eura, a talijanski nogometaš inzistirao je i na otkupnoj klauzuli koja je fiksirana na 35 milijuna eura. Roma bi, pišu Talijani, na ime odštete trebala uprihoditi između 20 i 22 milijuna eura.

Galatasaray je trenutno vodeća momčad Bundeslige, imaju devet bodova više (i utakmicu više) od prvog pratitelja Fenerbahcea, a ove zime su već doveli stopera Kaan Ayhana iz Sassuola. Sljedeću prvenstvenu utakmicu igraju u ponedjeljak, 13. veljače, u gostima protiv Gaziantepa, ali zasad nije poznato hoće li se utakmica uistinu odigrati zbog ogromnog potresa koji je jučer pogodio Tursku, a baš je grad Gaziantep bio epicentar. (rv)



Tagovi

Nicolo ZanioloGalatasarayRoma

Ostale Vijesti