Action Images
Action Images

Zamjena iz suprotnog pravca: Dali im Jotu, no Wolvesi sad dovode zamjenu iz svlačionice Redsa

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.12.20. | 22:41

Idealan transfer za sve tri uključene strane?

Diogo Jota stigao je i Liverpool relativno tiho, no od prve utakmice krenuo je žustro. Došaviši iz Wolverhamptona digao je igru za jednu ili čak dvije razine te doveo Jürgena Kloppa u ‘’slatke brige’’.

Samim time jedan drugi, donedavno veoma upotrebljiv i produktivan ofenzivac, pao je u drugi plan. Radi se o Divocku Origiju, Kloppovu čestom džokeru s klupe, a kojeg će navijači Redsa, između ostalog, pamtiti dva gola Barceloni u nevjerojatnoj drugoj utakmici polufinala Lige prvaka 2019. Jedan od njih je rijetko viđeni, odlučujući, kad su on i Trent Alexanderf-Arnold nasamarili gostujuću obranu legendarnim kornerom.

Osim toga, pamtit će ga i po golu u finalu Lige prvaka. No Redsi sad imaju jasno isprofiliran ofenzivni četverozubac, sa Salahom, Firminom, Maneom i Jotom, a Origija bi rado u svojim redovima vidio upravo Wolverhampton iz kojeg je Portugalac stigao. Klub s Anfielda voljan je poslušati ponude za Belgijanca.

25-godišnjak bi bio dašak spasa za Wolvese jer, osim što ih je napustio Jota, glavni cenetralni napadač Raul Jimenez je pretrpio ozljedu glave i izbivat će dugo vremena s terena. Cijena koju će Liverpool tražiti pretpostavljena je do 25 milijuna eura, a ovaj potencijalni transfer mogao bi u vrlo kratkom roku vratiti karijeru napadača na zvjezdane staze.


Tagovi

Nuno Espirito SantoJurgen KloppLiverpoolDivock OrigiWolverhampton

Ostale Vijesti