Zamalo tragičan epilog: Zvijezda Bayerna skoro slomila vrat, za divljački start samo žuti (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 11.06.20. | 09:30

Nažalost, podsjetila nas je na tragediju iz HNL-a...

Nogometaši Bayern Munchena svladali su Eintracht iz Frankfurta u polufinalu njemačkog DFB Kupa i tako osigurali plasman u finale u kojemu ih čega Bayer iz Leverkusena. Bavarci su slavili rezultatom 2:1, a strijelci za domaće bili su Ivan Perišić i Robert Lewandwoski.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2684269711679313&width=500" width="500" height="491" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Pred kraj je to bila vrlo žustra utakmica, a nepotrebno velike tenzije podigao je užasan start stopera gostiju na Allianz Areni, Martina Hintereggera, koji je neshvatljivo odgurnuo zvijezdu domaćih, Thiaga Alcantaru, u punom sprintu.

Cijela scena podsjetila nas je na tragičnu pogibiju nekadašnjeg igrača Zadra, Hrvoja Ćustića, jer se španjolski veznjak zabio glavom, ali sreća u nesreći što je riječ o puno mekšem objektu, reklamnom panou, a sama snimka pokazala koliko je doista to bilo zastrašujuće. U obračun sa Hintereggerom odmah je ušao drugi igrač njemačkog prvaka, Lucas Hernandez, koji je poludio na ovakav nepromišljen i po život opasan start Austrijanca.

Sve je završilo tako što je sudac utakmice pokazao tek po žuti karton Hintereggeru i Hernandezu, a Thiago, srećom, nije imao teže posljedice.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/qVrRy" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Martin HintereggerThiago AlcantaraLucas Hernandeznjemački kup

Ostale Vijesti